Smart Living Challenge 2014 – Глобальний пошук інновацій для сталого розвитку

Шведський Інститут та Munktell Science Park (Швеція) проводять у багатьох країнах світу широку кампанію Smart Living Challenge – Глобальний пошук інновацій для сталого розвитку, що покликана дати відповідь на запитання – Як зробити наше життя на Землі розумнішим?

Усі бажаючі можуть представити на міжнародний конкурс «Smart Living Challenge» свої ідеї про вдосконалення та гармонізацію повсякденного життя. Конкурс передбачає три окремі категорії: Рух (мобільність і транспорт), Дім (облаштування житла) і Харчування. 15 переможців будуть нагороджені поїздкою до Швеції під час Нобелевського тижня – 2014. У Швеції на переможців очікують зустрічі, спілкування, налагодження контактів та обмін ідеями з інноваторами з інших країн та можливість відвідати місця, де впроваджені передові найсучасніші технології організації міського життя.

Ідеї приймаються на сайті  до 1 липня 2014 р.Увага! Мова – англійська!

Центральною подією проекту в кожній країні є творчий семінар, на якому учасники проекту діляться своїми ідеями, радяться з експертами та готують подання проектів на конкурс.

Організатори проекту в Україні – Посольство Швеції та МБО «Інформаційний центр «Зелене досьє» – обрали основною темою семінару інновації в галузі транспорту та мобільності (Рух).

Семінар відбудеться в Києві 18 червня. Участь у семінарі для відібраних учасників безкоштовна, але проїзд до Києва організатори не оплачують.

Заявки на творчий семінар просимо подавати на цю адресу  до 13 червня 2014 р.

УВАГА: РОБОЧІ МОВИ СЕМІНАРУ – АНГЛІЙСЬКА ТА УКРАЇНСЬКА.

Більше інформації про проект

Джерело: МБО «Інформаційний центр «Зелене досьє»

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Український інформаційний центр велотранспорту © 2024 All Rights Reserved