Платформа знань у сфері сталого міського транспорту

CAPSUT (Capacity Building for Sustainable Urban Transport) – це міжнародна платформа, створена з метою поширення знань та досвіду в галузі сталого міського транспорту. Платформу створено проектом GIZ-SUTP (проект розвитку сталого міського транспорту) за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ). Будь-яка організація, яка готова надавати свої безкоштовні тренінги і навчання в галузі сталого розвитку міського транспорту, має можливість стати партнером платформи. Цільовими групами роботи платформи CAPSUT в основному є:

  • особи, які визначають політику на рівні міський, регіональних та центральних виконавчих органів
  • співробітники муніципальних, регіональних та державних виконавчих органів у сфері транспорту
  • спеціалісти у сфері транспорту та містобудування
  • студенство та представники ВНЗ

CAPSUT

CAPSUT надає послуги, пов’язані з розробкою та поширенням матеріалів, які сприяють підвищенню знань та досвіду у сфері сталого транспорту.

Платформа складається з двох основних блоків:

1. Блок Навчання та дистанційне навчання містить інформацію про поточної і заплановані тренінги та навчання. Тут також зібрано інформацію про поточні онлайн курси. Так, станом на грудень 2013 GIZ-SUTP провів 125 курсів, які охопили понад 4500 учасників.

2. У блоці Ресурси розміщено величезну кількість інформації, доступної для скачування. Інформаційні матеріали охоплюють різні теми сталого розвитку міського транспорту.

Переважна більшість ресурсів та навчань викладено англійською. Окремі ресурси, які стосуються велосипедного транспорту та перекладені українською, доступні на сайті Українського інформаційного центру велотранспорту, зокрема, у розділах Інфраструктура та PRESTO.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Український інформаційний центр велотранспорту © 2024 All Rights Reserved